Mar 23, 2014, 9:35 PM

Пролет за едни, есен за други 

  Poetry » Civilian
426 0 0

Навън пролетта дойде,

но докато някои ще ходят на море,

бездомни хора от беднотия плачат,

докато милионери долари влачат

в банки, във фирми частни,

докато други са нещастни.

Богатите може да не изпитат състрадание,

но поне ние да им обърнем внимание!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??