Feb 23, 2018, 1:51 PM

Пролетен романс 

  Poetry » Love
1143 3 15

 
Някак тихо на пръсти
влезе тук Пролетта.
В мойте утрини късни
разцъфтя Любовта.
И нечакани чувства
разгоряха се в мен.
Като синьо изкуство 
стана всеки мой ден.
От очите ми бликна
златоструйна река,
във сърцето поникна
осемцветна дъга.
Уморените птици,
прекосили света,
в мойте зимни зеници
свиха морни крила.
Моя Пролет незнайна,
лудо в мене цъфтиш.
Но снега във косите
няма как да стопиш...

 

23.02. 2018

© Слава Костадинова All rights reserved.

The work is a contestant:

Моя пролет »

5 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??