Apr 2, 2010, 7:30 PM

Пролетен знак 

  Poetry » For kids
659 0 7

 

На разцъфнало дръвче

бяло-алено кончè

със ветреца си играе.

Свърши зимата накрая!

 

В знак, че пролет е дошла,

сред цветчета-ветрила,

окачена с благослов,

трепка днес една любов!

 

© Борко Бърборко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??