Apr 9, 2009, 12:29 PM

Пролетно 

  Poetry
513 0 2

Крачката ми бърза мина

в слънчевата утрин

покрай аромат

пролетен и смутен.

 

Някак свежо стана в мен,

весело и диво,

с полъха забързан

тихичко отминах.

 

На витрината видях -

ароматът бе закичил

моята коса

с белички цветя.

 

И от месеци насам

се усмихнах,

ей така,

на цъфналите дървеса.

© Гери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??