Apr 26, 2011, 11:05 PM

Пролетно 

  Poetry » Landscape
515 0 0

                                 ПРОЛЕТНО

 

 

 

Пролет, зачената с вятър и киша,

и от поети безброй обладана –

как уникалния стих да напиша,

та да те спретна в девича премяна?

© Димитър Луканов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??