Apr 19, 2007, 1:46 AM

Пролетно чудо 

  Poetry
582 0 7

Пролетно чудо


Разпуква зора,

целува ябълков цвят,


свенлива хубост -

дарове на невеста

в клони пробудени,


омайва птиците,

незаспиващи...

© Доли All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??