Jan 25, 2009, 11:02 PM

Пролетно настроение 

  Poetry » Erotic
968 0 11
ПРОЛЕТНО НАСТРОЕНИЕ

Непослушното слънце
с устни съблича
снежната горска кожа.
В преспите сгушен,
пътят е спрял на завоя.
По-нататък не може...
Напъпва грехът.
И... отново съм твоя.
Плъзва змийското тяло,
целува адамова ябълка.
Стъклата премрежва дихание,
слънчеви зайчета
устни преплитат.
Като пчелата
открадната обич отпивам.
Прераждам се.
Литвам.
Пътят пред мен  затича.

© Геновева Цандева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??