Dec 30, 2017, 1:36 PM

Промени 

  Poetry » Free verse
529 0 2

Промених се много през годините:
душата ми е счупена,
сърцето – кърпено,
обаче ми остана непокътната
онази вяра,
че ме чака изгрев.

© Илияна Дадарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??