Sep 30, 2011, 10:24 AM

Промени нашата нация! 

  Poetry » Civilian
488 0 0

 

Ти винаги си същия,

но ние различни.

Ти никога не лъжеш,

но ние живеем в лъжа.

Когато идваш между нас,

ние сме слепи за Теб.

Господи, прости на народа си

и дай нова надежда!

Господи, спаси България

и изпрати Своята мъдрост!

 Верен си Ти, а ние не вярваме,

искаме, а всъщност не даваме.

Докога ще живеем така,

блъскани от фалшиви идеи?

Ти идваш пак и отговор чакаш,

кой ще Те разпознае,

истината една е!

 Милост имай, имай търпение

и вяра отново вдъхни.

Господи, викаме те,

промени нашата нация!

 

 

 

 

 

 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??