Aug 16, 2014, 12:11 PM  

Promise - Обещание 

  Poetry » Other
671 0 2

 

Whatever happens

Wherever you are

Remember that He promised to be with you

It is His promise!

There is nothing stronger than him!

The politicians can't help you in life

Any of their promises for a better future are

Lies, lies and lies

Don’t believe in politicians

God’s promises come true

They are promises for you

There is a promise that is risen above it all

It gives you new life and meaning

It gives you wings to fly

Fly, fly, and fly

That’s a promise

Rejected, upset and hurt

Abandoned and repulsed

Don’t stay in the swamp

There is a promise that is  risen above it all

Fly, fly, and fly

That’s a promise

Promise for you!

 

 

 

каквото и да става

където и да си

помни, че Той ти обеща да бъде с теб

това е Неговото обещание

няма по-силно

политиците не могат да ти помогнат в живота

всякакви техни обещания за по-добро бъдеще са

са лъжи, лъжи и лъжи

не вярвай в политиците

само един може

защото неговите обещания се сбъдват

те са обещания за теб

провалът, предателството, паденията, безисходица

не могат да те съборят

има обещание което те издига над всичко

дава ти нов живот и смисъл

дава ти криле да полетиш

лети, лети, лети

това е обещание

отхвърлен, огорчен и наранен

изоставен и отблъснат

недей да стоиш  в това блато

има обещание което те издига над всичко

лети, лети,лети

това е обещание

обещание за теб

 

© Jana Light All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • О, благодаря Тома! is го имам в текста, но съм го пропуснала първия път!
  • There is a promise that risen above it all
    => There is a promise that <u>has</u> risen above it all.

    може и is да се сложи, затова оставям на автора да реши.
Random works
: ??:??