С вдигната глава вървя напред
и срещам се с нови приятели,
но не вярвам на всеки, както повярвах на теб,
вече знам, че между тях ще има предатели.
Мислиш, че без теб животът ми не струва.
Аз продължавам напред,
защото знам, че щастието не се купува.
© Наталия Тодорова All rights reserved.
Много ми хареса! (6)
Оптимистично послание!
Пожелавам занапред УСПЕХ и КЪСМЕТ!
ПОЗДРАВИ! БЪДИ!