Всеки иска нещо
но никой не прави нищо
На някои им е смешно
На други им е тежко
Хора изпълнени с тъга
плачат сами в нощта
Живей докато си млад
Но после умри от глад
От работа в къщи и така цял живот
Виж се заприличал си на робот
Но кажеш ли им го се обиждат
Виждат някой успял и му завиждат
Усилия да положат ги мързи
На всеки много му се спи
Сгрешили са но не признават
че дълбоко в себе си те съжеляват
Събуждам се слънце още няма
Почвам да работя защото искам аз промяна
После свършвам но почвам пак
Ако искам да успея няма как
Не е за парѝ не е за слава
Да направя някой щастлив това искам в замяна
Дано да съм ви вдъхновил
и живота ви да съм променил
© Николай Недев All rights reserved.