Sep 18, 2009, 11:49 AM

Пропилени години 

  Poetry » White poetry
465 0 1

Пропилявах годините си безнадежно

сред диви партита и дискотеки,

кафенета и кръчми запушени -

те бяха моят дом.

 

Ден и нощ,

залез и пладне,

там стоях, пиех и ядях.

Трових си душата с цигарен дим и алкохол.

 

Сутрин, като се събудя,

бира студена в ръката си топла взимам,

пия от нея на глътки големи

и така, чак до вечерта.

 

Така живота си отчаян

пропилявах всеки ден,

нито изгрев, нито залез

аз не виждах през тези пропилени години!

© Венцислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??