Oct 26, 2008, 1:58 PM

Прошепвам те... 

  Poetry
1008 0 15

 

Прошепвам те - винаги с нежност

и с доза парлива тъга.

 

Отливам те в тихо безвремие,

отпивам те - с глътка вина.

 

 Прошепвам те, нося те тайно,

и търся в очите ти крепост...

 

За теб се родих всеотдайна

от капки разкъсана вечност...

 

 Прошепвам те - винаги тихо,

и винаги с трепет в гласа...

 

Защото, когато обичам

аз мога наум да крещя...

 

 

 

 

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??