Jul 17, 2012, 12:04 PM

Прошка 

  Poetry » Other
386 0 2

За прошката,

която дълго чакаш

и за мисълта,

че много си сгрешил,

за времето ни

и за спомените,

които ни ограбиха -

няма други пътища,

освен да минат

през широко отворената

врата и да си тръгнат завинаги,

защото отдавна съм простила

и отдавна минало е всичко...

ЖИВО Е САМО ТОВА,

ЗА КОЕТО МИСЛИШ НЕПРЕСТАННО.

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • ДА, ВИНАГИ Е ВАЖЕН КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ.ПОЗДРАВ
  • Важното е да се приключи с добро!
Random works
: ??:??