17.07.2012 г., 12:04 ч.

Прошка 

  Поезия » Друга
387 0 2

За прошката,

която дълго чакаш

и за мисълта,

че много си сгрешил,

за времето ни

и за спомените,

които ни ограбиха -

няма други пътища,

освен да минат

през широко отворената

врата и да си тръгнат завинаги,

защото отдавна съм простила

и отдавна минало е всичко...

ЖИВО Е САМО ТОВА,

ЗА КОЕТО МИСЛИШ НЕПРЕСТАННО.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ДА, ВИНАГИ Е ВАЖЕН КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ.ПОЗДРАВ
  • Важното е да се приключи с добро!
Предложения
: ??:??