Mar 1, 2020, 7:14 PM

Прошка 

  Poetry » Phylosophy, Other
434 0 2

ПРОШКА

 

Грешници сме всички
на тази покварена земя...
Примамени от изкушения,
оплетени в лъжи,
слепи за истинският смисъл,
затваряме очи.
И все се оправдаваме,
съдим другите,
вместо да ги разберем,
после свещи в храма палим
и се молим да ни е простено.
В сърцето си се разровете,
първо на себе си простете!
Бъдете честни,
признайте си вината.
На Бог за смирение се помолете,
пречистете си душата!

 

П.П. Простете и простено да ви е...

 

1 Март 2020г.
©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??