Прошка
Простих ти вече, но няма да забравя.
Болката ми не ще изчезне, знай.
И как? Като всяка вечер насън ме буди
един копнеж по ден, но не живял!
,,Прощавам ти'' - пред теб ще изрека,
но мога ли, кажи ми, да забравя
как в дни като пустиня
без обич и без път вървях!
И колко отдавна ти от мене бе забравен,
а сега идваш при мене пак!
Но аз ти казах: ,,Прощавам ти,любими'',
надявам се да не спреш на моя бряг отново!
© Мила All rights reserved.
един копнеж по ден, но не живял!
na men mn mi haresva