May 28, 2006, 9:57 AM

ПРОЩАЛНО 

  Poetry
1041 0 8

ПРОЩАЛНО

Проклинам те на вечно щастие,
с което не можах да те даря,
дано като я срещнеш тя да е
по-мила, по-красива, по-добра.

Желая ти да бъдеш с нея весел,
бъдете най-щастливи на света
и любовта ви да е вечна,
и чиста като утринна роса.

Със пожелание за много радост,
разделям се със теб сега,
макар, че до дълбока старост
ще нося своята тъга.

Не, не мисли за мене вече,
изтрий ти спомена за мен
и знай, че нищо не е вечно,
но всяка нощ я сменя ден.

P.S.Съжалявам,че не те дарих с щастие, но се радвам, че ще го откриеш някой ден, с някоя друга. Заслужаваш по-добра от мен, разбери ме.

© Екатерина Банска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??