И вече сили няма
кръвта от раните тече.
Тъмнина обля моето сърце.
И живот в мен не остана
душата ми празна остана
до мен е няма тя…
сърцето ми спря
Студ усещам аз,
смъртта зове моето сърце,
студ сковава вените сега ,
бавно спира сърцето.
И ето отивам си аз,
живота ми спира сега
мраз скова душата ми,
сърцето ми спря.
Прости ми,
с него отива си любовта
студа тялото ми покори
и всичко около мен се смрази,
живях чувствах сега си отивам аз,
прости отивам си аз.
© Костадин Иванов All rights reserved.