Mar 30, 2007, 6:44 PM

Прощално 

  Poetry
606 0 1
Аз още те обичам, мило мое момиче!
Две разплакани слова...
Ето, в краката ти покорно коленича
и смирено подпирам колената си в прахта!

Аз още те обичам, ти си глуха,
нека раната кървяща бъда...
Вятърът безмилостно в лицата ни духа,
мирише на раздяла - нашата присъда!

               ***
И аз още те обичам, но върви си!
Две очи след тебе гаснат... не се мотай!
Както виждаш, от мене не зависи -
спри, повече не ме желай...

© Златина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??