Mar 14, 2021, 11:43 PM

Прощаваме 

  Poetry » Phylosophy
296 0 0

                                     Прощавам

 

 

 

 

Да простиш това е да забравиш,

за болката, която друг ти причини.

На приятеля, който в беда те изостави,

кажи, прощавам ти, прости ми и ти.

 

Ние всички сме хора и грешим,

защо е толкова трудно да простим.

Прощаваш това значи че си силен, голям

и отново сте заедно с приятел, не си сам.

 

Прошка да поискаме ние и от Бога,

навели в неговият дом отново глава.

Без да простя да продължа напред не мога,

живота си продължавам отново с борба.

 

Прошка искам и от мойте мили деца,

които не са до мен но са ми в съня.

Простете мои синове, прощавам ви и аз,

вие сте до мен като мисля за вас всеки час.

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??