Простете ми,
че не разбира в мен Поета
как може да се коментират стихове в куплети
със реч не мерена,
навместо със сонети.
Простете ми. Не казвайте на порива ми поетичен
простащина и наглост арогантна.
Аз просто искам да покажа, че ви сричам
залисан първолашки
в поезията ваша елегантна.
© Ангел Милев All rights reserved.