May 8, 2004, 1:32 PM

Прости 

  Poetry
1299 0 1
Прости

"Прости" сърцето ми крещи,
Прости за моите сълзи!
Прости ми, моля те прости,
че гори в очите ми мечта,
мечта да те прегърна аз сега!
Зная,че глупаво звучи,
защото нищо не изпитваш към мене ти,
но моля те прости,прости,
че в сънищата ми си ти
и сърцето ми само за теб тупти!
Прости,че искам да си с мене ти
и да докосват устните ти моите сълзи!
Прости ми,моля те,прости
и ако поне малко обичаш ме ти,
пусни посланието при мен да долети!
С тези слова,пращам ти една мечта,
пращам ти своята душа,
с молбата да простиш,
че толкова обичам ти да си до мен,
да ме радваш всеки ден!
Прости ми,моля те прости
и ако можеш при мен остани,
в сърцето ми,в моите мечти,
моля те,от сърце ми ти прости

© Черната Далия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??