Feb 8, 2007, 1:06 PM

прости 

  Poetry
651 1 1
Прости, че сложих край
на нещо тъй красиво и желано.
Прости, че нараних те
и оставих те да скиташ сам.
Прости за думите, изречени през сълзи.
Прости за обещанията дадени,
че вечно ще съм с теб.
Прости, че влюбих се във друг
и обърнах гръб на любовта.
Прости за нощите, изпълнени със болка и тъга.
Прости, че още те обичам,
но всичко вече е до тук...

© Ивелина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??