Не мога да заспя тази нощ.
Въртя се, а мисълта ме реже, като с нож.
Искам всичко да забравя,
но първо трябва да се поправя.
Не разбирам грешката си,
но искам прошката ти.
Стене всеки атом в мен
за миг отново с теб.
Не ме мъчи така,
а ми подай ръка.