Dec 22, 2020, 11:47 AM

Прости любов 

  Poetry » Love
580 0 0

Не наранявай близките си хора,заради грешките направени от теб.

Не ги наказвай със мълчание,че така ще страдат зарад теб .

 

Прости ми мило мое,аз не искам да съм глупак.

Но с държанието си свое точно на такъв приличам пак.

 

Виновен съм за много грешки,не умишлено направени за теб.

Но разбери ме мило мое,че сърцето ми обича само теб.

 

Обичам те така,че всичко мога да забравя,но винаги се получава онова,че тебе със държание те наранявам.

 

Знам не си очаквала това,мъж с маниери на дете.

Но не щеш ли любовта със тебе ни събра и показа ми на мен какво е да обичаш повече от всичко друго на света.

 

Опитвам се да се науча,как за теб да бъда мъж,но повярвай че е трудно защото те ранявам не веднъж.

Грубичко държа се на моменти,друг пък път съм страшно мил.

Но го правя не от глупоста,а защото мъж обича истински една жена така.

 

Аз за теб света го бих обърнал,ако трябва и в калта ще пропълзя.

Но накрая ще научиш мило,че за теб го правя и няма да се спра.

Силни думи казани от моята уста,при положение,че всеки мъж го обещава той на всяка срещната жена.

Но заклевам ти се аз пред теб и всичко свято,че за мене няма нищо по ценно във живота от това да те обичам до последният си дъх ти се заричам. 

© Борислав Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??