May 30, 2009, 5:47 PM

Прости ми 

  Poetry » Love
530 0 0

                    Прости ми

 

Когато за последен път те видях,

                          повярвах в бъдното.

В прегръдката през последното утро

                   повярвах в прераждането.

В последния заедно път извървян,

                              повярвах в болката.

 

Болката - изгаряща, разкъсваща,

намерила в мен отново моето.

 

                   Което ти никога не разбра,

                   което ти никога не поиска,

                   което ти остави в небитието.

 

Две планети продължиха в

                                        своите орбити.

© Кети Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??