Прости, че не знам откога те обичам!...
Не помня добре оня първи момент...
Навярно той не е бил с нищо различен
и не е подсказвал за чудото с мен!...
Навярно е бил във деня ми, когато
разбрах, че за мене си целият свят,
надникнах в очите ти с нежност богати
и вдъхнах косите със свеж аромат!...
А може би бил е, когато гласът ти
във пролетна вечер до мен е звънял,
вървели сме с тебе, обзети от тръпка,
че ти Любовта си - тогаз съм разбрал?...
Прости, че не спомням си точната дата!
Но туй е подробност... По-важна си ти!...
Прекрасно е с теб че ни срещна Съдбата!...
И днес във очите ни нежност трепти!...
© Роберт All rights reserved.