Mar 23, 2007, 9:01 AM

Прости ми 

  Poetry
612 2 1
Прости ми, че нахълтах в твоя свят,
прости ми, че обичам те безумно,
че без тебе да живея ме е страх,
че желая те до болка неразумно.
Знам, че в твоя свят за мене място няма,
непредвидена дойдох и закъсняла,
ще идвам и ще си отивам като гост,
отзовал се на любезната ти покана.
Да ме обичаш, да те обичам ни е забранено,
но напук съдбата ни събра
и от любов едно приятелство родено,
ще пребъде и остави от нас следа.

© Симона Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??