Feb 22, 2006, 12:19 AM

Просто 

  Poetry
1480 1 6

Просто ти си отиваш от мен.
И вратата след тебе е същата.
И денят си е просто ден -
понеделник и малко намръщен.
Просто няколко капки дъжд -
не сълзи във очите ми. Просто
пак се скитам нашир и надлъж
с разпилени коси и боса...
И кафето отново горчи.
Но пък аз така го обичам.
Просто всичко е както преди.
Само аз съм малко различна.


Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??