Oct 7, 2009, 4:56 PM

Просто... 

  Poetry » Love
594 0 10



Безсънни нощи,

сладки солени сълзи...

Да те открадна от света

не искам.

Само…

че си добре

стига ми да знам.

Над облаците

ако мога да се извися,

в съня ти да се спусна

и да те целуна…

 

Устните ми

тихичко мълвят -

просто… те обичам.

 

 

  

  

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??