Обичай ме!
Аз съм търсач на красивото в Теб.
Без мен ще помръкне усмивката твоя.
Направи ме щастлив с радостта във очите ти.
Ще бъда безмерно богат, че те имам до мен -
жива и истинска, слънчева радост!
Моя Любов вдъхновяваща!
Мой красив слънчев ден!
Просто бъди...
© Ангел Милев All rights reserved.