Mar 31, 2010, 11:22 PM

Просто човек 

  Poetry » Other
627 0 2

Просто човек

 

Сега, когато ме е страх само от страха,

ще погледна в бездната, преди тя да погледне във мене.

И, пълзейки, ще достигна до върха,

оставяйки света в краката ми да стене.

 

Докосвайки звездата на познанието,

разбрах всичко и се научих да мразя,

но оставам със съзнанието,

че любовта в сърцето вечно ще пазя!

 

Силна съм, не е ли достатъчно?

Да живея сама през този век?

Не мога, не е и загадъчно,

защото аз съм просто човек!

© Злори All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??