Nov 28, 2006, 12:50 AM

Просто жена 

  Poetry
1179 0 7
Просто жена

Да бях море - да те залея
с вълните страстни на греха,
да бях река, че да се влея
в теб и в твоята душа.


Да бях луна - да те съзирам
високо от небето всяка нощ,
да бях светица, че да не презирам
съдбовната проклета мощ.


Не съм море и нито съм луна
на цялата ми същност май напук,
аз просто съм една жена,
обречена завинаги на друг.

© Искра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??