Jan 1, 2015, 7:27 PM

Просто любов 

  Poetry
413 0 2

Ако ме питаш защо,
не е защото е зима
и не е от нощния студ.
Всъщност, няма причина
да искам далечния юг,
където август е вечен
и само за мене тече
и докрай съм обречена
да дишам в топли ръце,
да пулсирам забързано,
съвсем да си губя ума...
Не, въобще не е късно!
Не че ми пречи снега
и не че навънка е зима.
Недей да ме питаш защо,
защото не е обяснимо.
Викат му просто... любов.

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??