Apr 9, 2008, 4:00 PM

Просто нужди 

  Poetry » Other
928 0 37


Когато замълча, е просто нужда.
Една от всичките. Но ми е важна.
И всяка дума е безкрайно чужда.
Отвътре не ми идва да я кажа.


Когато ме е страх, копая дупки.
Без капка смелост. От адреналин.
И камъкът под мен дори се чупи.
Инстинктът въздух е. Необходим.


Когато се погледна в огледало,
на устните едва, едва личи
една усмивка изтървана... в бяло.
Усмихвам се. А все ми се крещи.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??