Dec 26, 2006, 1:11 PM

Просто "Обичам те"  

  Poetry
1342 0 4

Просто "Обичам те"

Не са нужни

сложни думи и

термини за да

кажеш нещо голямо! …

Като “Обичам те”…

на пръв поглед толкова

лесно и просто,

но всъщност толкова

трудно и сложно!

Лесно е да го кажеш ,

но е трудно да го почувстваш!

 

© Тони All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??