Искам само с мен да контактуваш.
Искам само мен да докосваш.
Искам само на мен внимание да обръщаш.
Искам само теб.
Просто така се чувствам.
Искам само с теб да контактувам.
Искам само теб да докосвам.
Искам само на теб внимание да обръщам.
Искам те само за себе си.
Но спокойно!
Просто
Аз
така се чувствам.
© Игнат Игнатов All rights reserved.