Apr 23, 2024, 9:25 AM

Просъница 

  Poetry
36 0 0

Търкулна ли се луната
или в сън с теб я проспах?
Чух ли какво шепне душата
или тишината грешно разбрах?
Мечтите ми теб ли видяха
или приказка някой прочете?
Дъждове ли в очите валяха
или любовта със сълзите изтече?
Будна ли бях, повярвала в сънища
или дълбоко всъщност спях
в тази любов - просъница?!


© Галина Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??