May 25, 2024, 6:06 AM

Протагонистика 

  Poetry » Free verse
131 0 0

П Р О Т А Г О Н И С Т И К А

 

Неповторимият изказ на поезията

разкрива тайните на неразкрити Пространства,

отхвърля завесата на амнезията

и призовава Душата,да странства...

 

Да открива тънкости в многото Истини,

верни стожери в многообразието

на Природната Наука в потайните пристани,

където най-достойните винаги биват очаквани.

 

Поезията е малка частица

от Огромната Космична Хармония,

която вечно,съдбовно разлиства

историите на Най-Великите Хегемонии...

 

09.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??