Apr 9, 2006, 11:59 PM

ПРОТИВ БРАКОНИЕРИ ++ 

  Poetry
779 0 3

Посвещава се на кк.Сн. Заради това, което е, което е избрал* да е, и което винаги ще бъде!!!


****************************

...Бодлива тел са и мечтите,
тел бодлива си и ти,
на живота на игрите,
ти отвръщаш със мечти!

Тел бодлива е съдбата,
тел бодлива е сънят,
но когато се събудиш - синевата -
с хиляди съдби над теб ще бдят!

Тел бодлива е таланта,
който впит дълбоко в нас,
безмилостно разкъсвайки месата...
...ни лепва за световния екстаз...

Гранитен блок да е живота -
ти ще имаш здрави плещи...

...И бодлива тел да те омота -
Ти пак ще имаш клещи!

© Александър Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??