Jan 13, 2011, 11:18 PM

Противоречие 

  Poetry » Love
464 0 2

Противоречие, направено от съвпадения

и истини, събрани във лъжа.

Твоя гледна точка, пропита в чужди мнения.

И хорър. Приказка. И любовта.

 

И най-красивата. И най-нещастната.

И споделена уж, но пак сама.

И най-ужасната. И най-прекрасната.

И плашеща. Щастлива. Любовта.

 

Несигурност. И безопасно място.

И щастие. А всъщност и тъга.

И нищо няма смисъл. Но е ясно.

Противоречие е всъщност любовта.

 

Във облаците може да те вдигне

и да те сблъска с твърдата земя.

Неясно е дори самото име –

дали е обич? Страст? Тя, любовта?

 

Във рамки да я впиша – невъзможно.

Да я описвам с думи – не умея.

Да я почувствам – може би най-сложно.

Не искам нищо повече от нея…

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??