May 28, 2024, 10:39 AM

Протуберанси 

  Poetry » Humour, Free verse
144 1 2

СЪВРЕМЕННА ЛИРИКА

Докосвам

нежно

с пръсти въздуха

пред мен…

Работи заводът…

 

РОМАНТИЧНО

Запознаха родилката

с бащата на детето й…

 

ДЪРВЕСНО

В гората

растат яки дървета.

На плажа също…

 

ЮРАЙЧО

От активна „поезия“

езикът му стана

теляшка кесия…

Кирта си остана…

 

РАБОТИМ ЗА БЪДЕЩЕТО

По правата на кривата…

По кривата на правата…

Орем юнашки правилно

на бъдещето нивата…

 

ПРЕДИЗБОРНО

Рови из боклука политик…

Търси си партия…

 

ХУМЯННО

Леля Държава

изсипа милиони

в кофата за боклука.

Партиите

гладни чакат…

 

 

© Георги Коновски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря!
  • ПРЕДИЗБОРНО
    Рови из боклука политик…
    Търси си партия…

    ХУМЯННО
    Леля Държава
    изсипа милиони
    в кофата за боклука.
    Партиите
    гладни чакат…
    ___
    Моят избор.
    Поздравявам те.
Random works
: ??:??