May 12, 2017, 9:55 AM

Пръстен 

  Poetry » Love
342 0 0

Ще ти направя пръстен от камък,
за да не се чупи от мъка и тъга.
Студен е, ще опаковам в пламък
и с много обич ще ти го подаря.

 

© Явор Перфанов All rights reserved.

2017

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??