Oct 31, 2006, 1:11 PM

Пръсти 10 

  Poetry
440 0 2



Пръсти 10

 

Вали навред,

валят листата,

клоните напускат.

Как пристъпвам

в този листопад...

 

А времето
е
весел вятър,

по склона  спуснал се.

Не би могъл  сега   да 

върне двамата назад.

© Мери Попинз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??