31.10.2006 г., 13:11 ч.

Пръсти 10 

  Поезия
441 0 2



Пръсти 10

 

Вали навред,

валят листата,

клоните напускат.

Как пристъпвам

в този листопад...

 

А времето
е
весел вятър,

по склона  спуснал се.

Не би могъл  сега   да 

върне двамата назад.

© Мери Попинз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??