Jun 20, 2007, 10:26 AM

Птица 

  Poetry
556 0 1
Искам птица да съм волна аз,
да летя високо в небето,
да крещя на глас,
да обичам със сърцето.
Но душата все тъгува,
къде е всъщност любовта,
защо ли в нощите сънувам,
че съм птица без крила.

© Анжела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??