Jan 21, 2007, 2:29 PM

Птица 

  Poetry
719 0 9
Птицо бяла, тъй прекрасна,
виждам, около мен кръжиш.
Ще кацнеш ли на мойто рамо
или от нещо се боиш?

Гладна ли си -
с ласки
ще те нагостя,
жаждата ти
със сълзите си
ще утоля.

Поискаш ли да отлетиш,
аз няма да те спра.
Не плаши се ти, ела -
подавам ти ръка...






© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??