The work is not suitable for people under 18 years of age.
Не пулучавам пуйетична ерекция
(явно имам... инфекция...)
Опитвам се секак да я възбуда,
ама бега ут мене Музата луда...
Омекнал тутално е моят мулив
(явно листа... е крив...)
Сега па не знам с к'во да римувам думата щур,
а, сетих са... с папур...
До краен придел напрегам мозъчни гънки,
безсмислено търса у своите дънки
по джобовете идеа със смисъл,
явно геният мой... съвсем е увиснал...
Да бе ден, да бе два, а то веке гудини
търса пустите бегащи ут акъла ми рими...
Где сте мили, елате тук, спрете
(а критиците мои се радват, проклети)
А иначе съм така надарен,
сред пуйетичното братству съм най-гулем член,
и в словото плувам кат' жаба у блату,
и реда кутлети ут бисер и злату...
Но ето, че днес съм стигнал обаче
за творческа мощ да прибягвам до 'апче,
обикалям знахари, аптеки и врачки,
рова са в разни интернитни търсачки...
Та саму на ушету ти тихо те питам
(на отговор пуложителен яко разчитам)
За пуйерична импутентност знаеш ли лек?
Мола та само, пустъпи кат' чувек!...
И не казвай на друг за мойо прублем,
нека тук си устане между тебе и мен,
че разчуй ли се, ясну е, че стана за срам,
ти саму мълчи... па пуйетичен съвет, че ти дам...
09.08.2014.
Георги Каменов
От поредицата ми стихоподобни "Пуйезия, пуйети и пуйетеси" :-))
© Георги Каменов All rights reserved.